top of page

Opleidingen en persoonlijke sessie

Opleidingen en persoonlijke sessie

De Thetahealingstechniek biedt je de mogelijkheid om vanuit je bewustzijn naar je onderbewuste te gaan en je onderbewuste bewust te maken. Dit vanuit een Theta-staat van Zijn.

De trainingen en opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd, geslacht, ras, geloof of religie, opleidingsniveau, en mochten er specifieke vooropleidingseisen zijn, dan staan deze bij de desbetreffende trainingen en opleidingen vermeld.

Herinneringen en sensaties kunnen daardoor makkelijk naar boven komen om veranderd te worden, daar waar nodig, zodat welzijn en welbevinden weer ervaren wordt. Het mooie is dat veranderingen plaats vinden op celniveau! De geschiedenis wordt herschreven!

Het fijne van de Thetahealingstechniek is, dat we ervan uitgaan dat ieder probleem de oplossing in zich heeft! Zonder oordeel of veroordeling wordt duidelijk wat de onderliggende reden van ons doen en laten is. Het verkregen inzicht laat ons zien dat alles het opdoen van ervaringen is om te komen tot het verwerven van eigenschappen en kwaliteiten! Dit alles maakt dat je gaat ervaren dat het leven één groot feest is omdat je zelf de slingers gaat hangen!

Voor de trainingen en opleidingen is geen zelfstudie verplicht. Wel wordt verdieping aanbevolen.

Iedere lesdag is van 09.30 uur tot 17.30 uur, met een tijdsduur van 8 uur per dag. Elke training en opleiding wordt afgesloten met het uitreiken van een certificaat welke verstrekt wordt door Think.

De genoemde prijzen op de website zijn inclusief lesmateriaal.

Door onderstaande video te bekijken wordt je meegenomen in de wonderbaarlijke wereld van de Thetahealing met daarin ook persoonlijke reacties van cursisten!

bottom of page