top of page

Opleidingen en persoonlijke sessie

Opleidingen en persoonlijke sessie

De Thetahealingstechniek biedt je de mogelijkheid om vanuit je bewustzijn naar je onderbewuste te gaan en je onderbewuste bewust te maken. Dit vanuit een Thetastaat van Zijn.

Herinneringen en sensaties kunnen daardoor makkelijk naar boven komen om veranderd te worden, daar waar nodig, zodat welzijn en welbevinden weer ervaren wordt. Het mooie is dat veranderingen plaats vinden op celniveau! De geschiedenis wordt herschreven!

Het fijne van de Thetahealingstechniek is, dat we ervan uitgaan dat ieder probleem de oplossing in zich heeft! Zonder oordeel of veroordeling wordt duidelijk wat de onderliggende reden van ons doen en laten is. Het verkregen inzicht laat ons zien dat alles het opdoen van ervaringen is om te komen tot het verwerven van eigenschappen en kwaliteiten! Dit alles maakt dat je gaat ervaren dat het leven één groot feest is omdat je zelf de slingers gaat hangen!

Een fantastische modaliteit om te ervaren middels een persoonlijke sessie of je in te schrijven voor de DNA Basis opleiding en van daaruit je verder te ontwikkelen ongeacht ras, kleur, geloof of religie!

Door onderstaande video te bekijken wordt je meegenomen in de wonderbaarlijke wereld van de Thetahealing met daarin ook persoonlijke reacties van cursisten!

 

bottom of page