top of page

ThètaHealing® Wereldrelaties

De opleiding ThètaHealing® Wereldrelaties legt voor deelnemers de focus op hun huidige en vroegere overtuigingen en thema's met rassen, religies en mensen en de specifieke culturen met hun religies.

 

Zodra deze overtuigingen aan de oppervlakte komen kan de verborgen haat en wrok, welke eeuwen geleden ontstond worden losgelaten. Dit geeft iedereen de kans om alle mensen en culturen in de wereld te ontmoeten en tegemoet te treden met onvoorwaardelijke liefde.

Tijdens dag 1 en dag 2 wordt er gewerkt aan landen uit de hele wereld met betrekking tot hun overtuigingen en gewoontes. De cursisten werken met elkaar om hun negatieve gevoelens en programma's met betrekking tot andere culturen van mensen over de hele wereld op te ruimen.

Tijdens dag 3, 4 en dag 5 ligt de focus op alle religies in de wereld en hun overtuigingen en het voelen en ervaren van allesomvattende liefde en begrip voor iedereen met een andere religie.

Op dit moment is de wereld kleiner geworden. Culturen en mensen zijn meer in staat om met elkaar in contact te komen door middel van reizen en bijvoorbeeld internet. Daarom is het belangrijk en wordt het noodzakelijk om andere culturen en religies te begrijpen en te accepteren.


Je zult verbaasd zijn en versteld staan over de grote hoeveelheid negatifiteit en onbewuste gevoelens en emoties, die aan de oppervlakte komen tijdens het overtuigingen werk. Vaak zijn het genetische overtuigingen en angst, haat en boosheid ten opzichte van andere landen en de mensen van andere landen.

 

Met ThètaHealing Wereldrelaties is een hele krachtige transformatie mogelijkheid om innerlijk en uiterlijk conflict op te lossen in jezelf en ten opzichte van anderen.

 

Deze opleiding wordt vijf dagen aaneengesloten gegeven, van maandag tot en met vrijdag. De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.


Vereiste vooropleiding:

ThètaHealing® Basis DNA, Advanced DNA,

Dig Deeper.

De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: € 899,- inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 100,- niet restitueerbare aanbetaling dient een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

 

bottom of page