top of page

Growing your Relationship

ThetaHealing® Growing your Relationship Part 4:

You and the Earth

Een fantastische opleiding die jou heel veel nieuwe mogelijkheden zal bieden om in een hele diepe Thetastaat te komen en te blijven en van daaruit getuige te zijn van daadwerkelijke onmiddellijke healingen!

Je leert hoe te communiceren met de Aarde en dat de Aarde altijd met jou communiceert. Over de hartslag van de Aarde en hoe je daarmee te verbinden met de mogelijkheid getuige te zijn van een directe verandering van energie in welke situatie dan ook!

Het zal je laten ervaren dat het een energie is die heen en weer beweegt tussen ons. Het helpt je om met de Aarde te werken en om veranderingen aan te brengen die nu echt noodzakelijk zijn én tevens om anderen te helpen in hun communicatie met de Aarde!

WAAROM DEELNEMEN?

Het biedt je de mogelijkheid om vanuit innerlijke rust en kalmte te komen tot directe verandering van blokkades en te kunnen zorgen voor de Aarde, ons huis en je relatie met de Aarde te laten groeien.

Deze opleiding zal een eerste vereiste zijn voor de DNA 4!

Vereiste Vooropleiding:

ThètaHealing® Basis DNA, Advanced DNA,

Dig Deeper en You and the Creator.

Deze opleiding wordt twee dagen aaneengesloten gegeven. 

De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.

Persoonlijke investering: € 499,-

€ 100, -- niet restitueerbare aanbetaling te voldoen een week voor aanvang van de opleiding

Deze opleiding maakt deel uit van de Growing Your Relationships opleidingen en kan samen met 1, 2 en 3 of alleen worden genomen.

De aarde in handen.jpg
bottom of page