top of page

ThètaHealing® Ziekten en Aandoeningen

ThètaHealing® Ziektes en Aandoeningen verdiept en brengt nog meer informatie aan de deelnemer over hoe ziektes gecreëerd worden in het fysieke lichaam.

 

Tijdens deze opleiding leer je over de hoeveelheid overtuigingen en gevoelens die ziektes en aandoeningen creëren in het lichaam die Vianna gevonden en verzameld heeft tijdens haar 47.000+ readingen en healingen die ze heeft gegeven.
 

Haar waardevolle inzichten hebben veel mensen wereldwijd geholpen en worden met je gedeeld zodat je met jezelf en anderen kan werken. Er worden veel voorkomende ziektes en aandoeningen behandeld en inzichten gegeven over de psychische, mentale en emotionele componenten van ziektes. O.a. de uitwerking van zware metalen vergiftigingen in het fysieke lichaam.

Je krijgt dus les en een dieper begrip van ziektes en aandoeningen vanuit een intuïtief perspectief. Je zult de verborgen overtuigingensystemen met betrekking tot een ziekte of aandoening ontdekken in jezelf die je kunnen belemmeren om de ziekte te helen in jezelf en in een ander. Je zult ontdekken hoe gevoelens, emoties overtuigingen en programma's ons beïnvloeden in hoe we ons gedragen en welk groot effect ze kunnen hebben op het lichaam tot op celniveau.


Gedurende deze opleiding maak je je eigen angsten en overtuigingen schoon met betrekking tot de meest voorkomende ziektes en aandoeningen.


Je krijgt de Nederlandse vertaling van het boek Disease en Disorder van Vianna inclusief het origineel in het Engels.
 

Deze opleiding wordt twee weken aaneengesloten gegeven, van maandag tot en met vrijdag. De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.

 

Vereiste vooropleiding: 

ThètaHealing® Basis DNA, Advanced DNA,

Dig Deeper, You and the Creator en Intuïtieve Anatomie.

 

De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: € 1.699,- inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 250,- niet restitueerbare aanbetaling te voldoen een week voor aanvang van de cursus.

 

'De balans tussen het bewuste en het onderbewuste.'

bottom of page