top of page

Short Cut DNA Healingstraining

Wanneer jij een praktisch mens bent en van simpele en gemakkelijke toepasbare manieren van healing houdt dan is dit dé opleiding als welkome aanvulling voor ThetaHealing® die de DNA Basis en Advanced cursussen van Vianna Stibal hebben gedaan.

Bettina Breij werkt al vanaf 2004 dagelijks met ThetaHealing® en heeft deze healingstraining ontwikkeld vanuit haar ervaringen met cliënten en cursisten en de gekregen informatie van de Bron van de 7de laag van Bestaan.

 

In deze opleiding worden veel technieken aangeboden die het werken met ThetaHealing® zeer vergemakkelijken. Vele oefeningen zijn uitgewerkt op specifieke terreinen. Daarnaast worden er zeer veel overtuigingen herplaatst. Storende overtuigingen die ons normaal gesproken honderden levens kosten om dit om te zetten worden tijdens deze cursus opgeruimd. Deze cursus is niet alleen een weldaad voor degene die het volgt maar ook voor het gebruik in een praktijk of bij familie en vrienden. 

Het is een prachtige aanvulling op de cursussen van Vianna Stibal.

 

Punten die aan bod komen zijn o.a.:

  • Hoe werkt religie door in mijn leven, zelfs als ik niet religieus ben opgegroeid.

  • Hoe werkt een patriarchale maatschappij door in mijn genen, ook al denk ik zelf niet zo.

  • Wat heb ik meegenomen aan overtuigingen toen ik in de buik van mijn moeder groeide.

  • Hoe kan ik mij vrijmaken van oude relaties.

  • Welke eden en beloftes heb ik in het verleden afgelegd waar ik mij totaal niet van bewust ben maar die nog steeds een rol spelen in mijn leven.

  • Hoe kan ik al mijn kennis van mijn vorige levens die nu nog onbewust is bewust maken?

 

Ben jij degene die van "grote schoonmaak" houdt op een makkelijke inzichtelijke manier, dan is deze healingstraining wat je zoekt.

 

Deze opleiding wordt drie dagen aaneengesloten gegeven. 

De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.


Vereiste vooropleiding:

ThètaHealing® Basis DNA en ThètaHealing® Advanced DNA.

 

De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: € 535,- inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 100,- niet restitueerbare aanbetaling dient een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

 

bottom of page