top of page

ThètaHealing® Family Ties

Tijdens deze opleiding richten we onze aandacht op de familie verbindingen/banden om te ontdekken welke geloofsovertuigingen, juist vanwege het gezin waarin je geboren bent, hebt aanvaard.
Het geeft je de gelegenheid om de disfunctionele familie patronen die jou niet langer dienen vrij te laten waardoor je jezelf beter leert kennen, herkennen en accepteren. Hierdoor ontstaat ruimte om je eigen leven in volle potentie te gaan leven. Jezelf te gaan leren herkennen als een Wezen van Licht!

Je kunt tevens door beter inzicht in de geloofsovertuigingen en programma's van familie en voorouders, jezelf bevrijden van de verschillende taken en verplichtingen die in principe nooit vanaf het begin van jou zijn geweest. Hierdoor kun je een nieuw gevoel van identiteit en richting in je leven formuleren op basis van je eigen ware doelen en ambities!

Je leert hoe met de basis technieken van ThètaHealing®
een groot aantal kwesties van het gezin en je familie aan te pakken.

Er worden een aantal innovatieve oefeningen geïntroduceerd om te komen tot:

  • het oplossen van wrok tegenover je ouders

  • het identificeren van energetische patronen in je familie

  • het oplossen van familiekwesties die als een rode draad door alle levens lopen

  • het opvragen van je intentie waarom je geboren wilde worden op deze planeet Aarde en waarom je juist gekozen hebt voor dit gezin, deze familie

  • integratie met je Hoger Zelf.

 

Opmerkingen van deelnemers:

  • Heel leerzaam, veel bewustwording en genezing en kan er zelf mee verder werken.

  • Een aanrader om in je kern te zijn, veel essentiële inzichten, vanuit je afkomst.

  • Afkomst loslaten maar ook positieve kwaliteiten integreren.

  • Deze opleiding is een aanrader omdat voor mijn gevoel het werken op genetisch niveau essentieel is om diep te kunnen werken en healen.

  • Veel levensinzichten die essentieel zijn om naar de kern te kunnen gaan.


Wanneer jouw doel is jezelf meer lief te hebben zodat je de energie die je eerst gebruikte om in weerstand te zijn, nu gaat gebruiken om je volle potentie vanuit zuivere intentie te leven, meld je dan aan voor deze opleiding!
 

Deze opleiding wordt twee dagen aaneengesloten gegeven, van maandag tot en met vrijdag. De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.


Vereiste vooropleiding:

ThètaHealing® Basis DNA, Advanced DNA,

Dig Deeper.

De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: € 499,- inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen.

 

€ 100,- niet restitueerbare aanbetaling dient een week voor aanvang van de opleiding te worden voldaan.

 

bottom of page